Proeferij bij AssemblyPartner

Donderdag 15 februari werd er bij AssemblyPartner een heuse proeferij gehouden. Ja echt, met een F. Het ging namelijk zowel om ontmoeten als om het bekijken van mogelijkheden en talenten van werkzoekenden met een beperking. Deze proeferij was een initiatief van de vereniging Werkgevers Drechtsteden.

Vele bezoekers
De ruim 40 bezoekers konden er kennismaken met zeker 30 lokale werkgevers. Ook de Dordtse wethouder Peter Heijkoop was aanwezig. Als wethouder vindt hij het belangrijk dat werkgevers open staan voor het in dienst nemen van mensen met een beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt.

Netwerken
Het was een drukke bedoening. Er werden onder andere gezamenlijk tapas gemaakt, een fotograaf schoot professionele profielfoto’s voor LinkedIn en werkzoekenden kregen de kans om zichzelf in de kijker te spelen bij de aanwezige werkgevers. Netwerken en talenten, daar ging het om.


Inclusief ondernemen
“We kijken terug op een mooie middag en natuurlijk hopen we dat werkgevers een beter beeld hebben gekregen van inclusief ondernemen,” zegt Peter Hobbelen, eigenaar van AssemblyPartner. “Hartelijk dank aan iedereen die deze proeferij mogelijk heeft gemaakt bij dit mooie, maar ook heel gewone bedrijf.”

 

Vakantie en oproepkrachten

Word jij onze nieuwe collega?

AssemblyPartner, een bedrijf dat hoogwaardige elektronica produceert, assembleert en monteert voor uiteenlopende doeleinden en toonaangevende klanten. Hoge kwaliteit en service vinden wij net zo vanzelfsprekend als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als sociale onderneming.

 

Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste

Vakantiewerkers M/V

Oproepkrachten M/V

 

Heb je interesse in techniek en hou je van aanpakken, eventueel ook in de avonduren? Wij horen graag van je.

 

Wat hebben wij te bieden?

Een leuke werkplek binnen een jong bedrijf met een salaris wat indicatief gewaardeerd is volgens cao Klein Metaal, dat sociale werkgelegenheid creëert voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een bijdrage levert aan de Nederlandse maakindustrie, waar gestuurd wordt op eigen ontwikkeling, meedenken en verantwoordelijkheid nemen met een platte organisatiestructuur en een informele, collegiale sfeer.

 

Ben je geïnteresseerd in de bovenomschreven functie? Stuur dan jouw schriftelijke motivatie met CV naar AssemblyPartner, t.a.v. Karen van Rijs (personeelsadviseur), Calandstraat 17, 3316 EA Dordrecht of per e-mail naar kvr@assemblypartner.nl.

 

Veel belangstelling voor de stand van AssemblyPartner

Voorbeeld van een nieuwsbericht

Tijdens de Elektronics & Applications vakbeurs in Utrecht was er veel belangstelling voor de stand van AssemblyPartner.

Lees meer