Proeferij bij AssemblyPartner

Donderdag 15 februari werd er bij AssemblyPartner een heuse proeferij gehouden. Ja echt, met een F. Het ging namelijk zowel om ontmoeten als om het bekijken van mogelijkheden en talenten van werkzoekenden met een beperking. Deze proeferij was een initiatief van de vereniging Werkgevers Drechtsteden.

Vele bezoekers
De ruim 40 bezoekers konden er kennismaken met zeker 30 lokale werkgevers. Ook de Dordtse wethouder Peter Heijkoop was aanwezig. Als wethouder vindt hij het belangrijk dat werkgevers open staan voor het in dienst nemen van mensen met een beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt.

Netwerken
Het was een drukke bedoening. Er werden onder andere gezamenlijk tapas gemaakt, een fotograaf schoot professionele profielfoto’s voor LinkedIn en werkzoekenden kregen de kans om zichzelf in de kijker te spelen bij de aanwezige werkgevers. Netwerken en talenten, daar ging het om.


Inclusief ondernemen
“We kijken terug op een mooie middag en natuurlijk hopen we dat werkgevers een beter beeld hebben gekregen van inclusief ondernemen,” zegt Peter Hobbelen, eigenaar van AssemblyPartner. “Hartelijk dank aan iedereen die deze proeferij mogelijk heeft gemaakt bij dit mooie, maar ook heel gewone bedrijf.”