Organisatie

We denken graag mee

AssemblyPartner is een vooruitstrevend elektronicabedrijf. Al 35 jaar produceren, assembleren en monteren we hoogwaardige elektronica en elektrocomponenten voor uiteenlopende doeleinden en toonaangevende klanten. We denken graag mee over de produceerbaarheid van uw product, de inkoop, logistieke oplossingen, financiering en begeleiding tijdens het productieproces. AssemblyPartner levert totaaloplossingen, ook als we daarvoor verder moeten kijken dan de gebaande wegen. Het leveren van hoge kwaliteit, optimale service en flexibiliteit vinden wij vanzelfsprekend.

Wat wij echter minstens zo vanzelfsprekend vinden, is onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Al 35 jaar wordt AssemblyPartner succesvol gerund met als missie via het creëren van werkgelegenheid structureel bijdragen aan een socialere wereld. We laten daarmee zien dat het verdienen van geld uitstekend samengaat met de zorg voor elkaar en voor onze planeet.

 
 

Wat we doen

Onze kernactiviteit bestaat uit zowel machinaal assembleren van printplaten als handmatige assemblage, montage en het testen van elektronische producten. Ook de productontwikkeling kunnen we voor onze rekening nemen. Van de tekentafel tot aan het eindproduct, inclusief logistiek en financiering: AssemblyPartner verzorgt indien gewenst uw hele traject. Verre mate van ontzorgen behoort daarmee ook tot onze kernactiviteiten.

Kwaliteit staat bij AssemblyPartner op alle fronten voorop. Investeren doen we daarom niet alleen in machines voor ons hightech machinepark, maar ook in mensen. Zo kunnen we kwalitatief hoogwaardige producten blijven produceren, assembleren, monteren en leveren. De productiefaciliteit in Dordrecht is volledig ESD-veilig uitgerust en ingericht volgens 5S-lean manufacturing. Dat betekent een hoge kwaliteit, een snelle en efficiënte productie, een gezond bedrijfsresultaat en tevreden klanten én medewerkers.

En vooral: hoe we het doen

Onze 95 medewerkers zijn stuk voor stuk ervaren, gekwalificeerde en grotendeels intern opgeleide medewerkers die het kloppend hart van ons bedrijf vormen. Een deel van hen valt onder de Participatiewet. Dit maakt AssemblyPartner een inclusief bedrijf: wij sluiten niemand uit. We focussen op mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Onze hoge mate van flexibiliteit en de mogelijkheid tot vergaand ontzorgen van klanten van logistieke en productie- en assemblage-activiteiten, is geheel te danken aan deze bijzondere bedrijfsstructuur. Wij zien de talenten van onze medewerkers in plaats van hun  ‘beperking’, daarin  zit onze kracht.

 

Nieuwsgierig?

Neem gerust contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken voor een rondleiding door ons bedrijf. Dan kunt u met eigen ogen zien hoe we bij Assembly Partner het verschil maken.

Om de hoek

AssemblyPartner produceert en monteert tegen dezelfde gunstige tarieven als bijvoorbeeld Oost Europese landen, maar dan bij u om de hoek. Bij ons geen lange leveringstijd, taalbarrières, onverwachte prijsstijgingen of de noodzaak tot het afnemen van grote aantallen. Meekijken met de productie was nog nooit zo makkelijk. Wilt u uw productieproces halverwege aanpassen? Geen enkel probleem! Wij regelen het ter plekke voor u.

Hightech machines én handen

AssemblyPartner beschikt niet alleen over een hightech machinepark, maar ook over 95 ervaren, gekwalificeerde medewerkers. Wij bieden hiermee de ideale combinatie van hoogwaardige technische kennis, apparatuur én capaciteit voor handmatige assemblage, montage en alle randprocessen. AssemblyPartner kan haar klanten hierdoor optimaal ontzorgen van logistieke en productieactiviteiten.