AssemblyPartner,

hightech machines én handen

AssemblyPartner beschikt niet alleen over een hightech machinepark, maar ook over 95 ervaren, gekwalificeerde medewerkers. Wij bieden hiermee de ideale combinatie van hoogwaardige technische kennis, apparatuur én capaciteit voor handmatige assemblage, montage en alle randprocessen. AssemblyPartner kan haar klanten hierdoor optimaal ontzorgen van logistieke en productieactiviteiten.

 
 

Om de hoek

AssemblyPartner produceert en monteert tegen dezelfde gunstige tarieven als bijvoorbeeld Oost Europese landen, maar dan bij u om de hoek. Bij ons geen lange leveringstijd, taalbarrières, onverwachte prijsstijgingen of de noodzaak tot het afnemen van grote aantallen. Meekijken met de productie was nog nooit zo makkelijk. Wilt u uw productieproces halverwege aanpassen? Geen enkel probleem! Wij regelen het ter plekke voor u.

Reshoring: betrouwbaar, van goede kwaliteit, snel en flexibel

AssemblyPartner biedt haar klanten alle mogelijkheden tot reshoring van productassemblage. Onze kernwaarden: dichtbij, betrouwbaar, kwalitatief goed, snel en flexibel. AssemblyPartner geeft hiermee een sterke impuls aan de maakindustrie in Nederland.

 

Strategische partner

Tegelijkertijd is AssemblyPartner een sociale onderneming waarbij het creëren van werkgelegenheid centraal staat. Ons bedrijf is hierdoor een belangrijke, strategische partner voor bedrijven met oog voor sociaal-maatschappelijke thema’s en de wens om bij te dragen aan een betere, socialere wereld.