Werken bij Assembly Partner

Onze vacatures

AssemblyPartner is een inclusief bedrijf. Wij sluiten niemand uit en focussen juist op mogelijkheden in plaats van beperkingen.

We zijn een erkend SBB-(voorheen Kentek) leerbedrijf en ambitieuze medewerkers krijgen bij ons de kans door te groeien, bijvoorbeeld door middel van tweejarige opleidingen in samenwerking met DaVinci College.

 

Vakantie en oproepkrachten

 

 

Vakantie en oproepkrachten

Word jij onze nieuwe collega?

AssemblyPartner, een bedrijf dat hoogwaardige elektronica produceert, assembleert en monteert voor uiteenlopende doeleinden en toonaangevende klanten. Hoge kwaliteit en service vinden wij net zo vanzelfsprekend als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als sociale onderneming.

 

Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste

Vakantiewerkers M/V

Oproepkrachten M/V

 

Heb je interesse in techniek en hou je van aanpakken, eventueel ook in de avonduren? Wij horen graag van je.

 

Wat hebben wij te bieden?

Een leuke werkplek binnen een jong bedrijf met een salaris wat indicatief gewaardeerd is volgens cao Klein Metaal, dat sociale werkgelegenheid creëert voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een bijdrage levert aan de Nederlandse maakindustrie, waar gestuurd wordt op eigen ontwikkeling, meedenken en verantwoordelijkheid nemen met een platte organisatiestructuur en een informele, collegiale sfeer.

 

Ben je geïnteresseerd in de bovenomschreven functie? Stuur dan jouw schriftelijke motivatie met CV naar AssemblyPartner, t.a.v. Karen van Rijs (personeelsadviseur), Calandstraat 17, 3316 EA Dordrecht of per e-mail naar kvr@assemblypartner.nl.